
POTREBUJEME (uvádzam množstvo, ktoré som robila ja):
1 batát
2 väčšie mrkvy
3 petržleny
1 cvikla
olivový olej
soľ
bylinky (rozmarín, tymián, čokoľvek bez soli:-) )
Naozaj je dôležité po nasolení zeleninu dôkladne prepláchnuť (zabudla som napísať, že pracujeme s očistenou zeleninou, ale to je snáď jasné). Mne toto množstvo vyšlo na tri plechy, avšak v závere na 1 papierové vrecúško :) Pripravili sme si aj dip, ktorý keď zvýši, môžete použiť ako chutnú pomazánku na pečivo.
POTREBUJEME:
3 PL kyslej smotany
2 kocky lučiny
cca 100- 150 g strúhaného syru (eidam)
2 jarné cibuľky nakrájané na plátky
trochu soli, bylinky
Všetko spolu zmiešame a hustotu si riedime pridávaním smotany.
Fantazie! Jen jestli to budu umět ;-).
OdpovedaťOdstrániťVivi
je to velmi jednoduche, nemusis sa obavat :-) drzim palce!
Odstrániťzbožňuju je! Ale pouze domácí, jednou jsme zkusili koupené a letěly do koše. Navíc to složení, není nad domácí.
OdpovedaťOdstrániťLucia, ano, ja som ich este sice nemala z obchodu, ale tak nejako ma vzdy odradil vyzor ci cena.. , asi som dobre urobila .-)
Odstrániťmňam, vypadá to lákavě...:-)
OdpovedaťOdstrániť.-) dakujem
OdstrániťTáni, úplne podľa mojej chuti :-))))))))))))) Kráááásne!!!!!!!!!!§
OdpovedaťOdstrániťZuzka moja, dakujem! :-))
Odstrániťskvely napad! uz dlhsiu dobu uvazujem aj ja o priprave domacich..musim sa uz k tomu dokopat kedze vyzeraju a urcite aj chutia uzasne :)
OdpovedaťOdstrániťVyskúšam, toto som ešte nerobila :).
OdpovedaťOdstrániťtoto je perfektné, také zdravé maškrtenie :)
OdpovedaťOdstrániť