Prvý jarný Dobrý trh

Konečne prvý tohtoročný Dobrý trh na privítanie jari, ktorá sa síce stále nekoná, ale aspoň v túto marcovú sobotu vyšlo krásne počasie a slnko sa príjemne opieralo do našich kabátov. O to viac nám chutili špenátové slimáky a vôňa ďalších dobrôt sa lákavo širila Panenskou ulicou a do taktu jej hrala príjemná hudba. Všade prítomní zaujímaví ľudia so širokým úsmevom dotvárali atmosféru tohto podujatia ako čerešnička na torte. 

Nech sa páči, nalaďte sa trochu s malým foto žurnálom z Dobrého trhu :







 











Majer Zemianske sady opäť nesklamali svojím outfitom, u len na ten úžasný Tramín si treba počkať .-)








 Domov použitých kníh zaujal všetky vekové kategórie, TU môžete darovať použité knihy, ktoré potešia zas niekoho iného.






Tak dovidenia na Dobrom trhu dúfam opäť čoskoro :-)

9 komentárov:

  1. Krásna foto-reportáž :-) ako vždy ;-) Škoda, že sme sa nestretli, nabudúce. Počasie vyšlo naozaj skvele, ako na objednávku. Táni, aj ja som ochutnala niektoré dobrotky a naozaj som si pochutila :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, veru, aj teraz by som si niektore dala .-) hlavne, ked sa nedaju ochutnat vsetky naraz! :-D

      Odstrániť
  2. Veľa som o dobrom trhu počula, avšak akosi sa mi akcie takéhoto druhu vyhýbajú. Vždy sú tam, kde ja nie. Veľká škoda! Ale aspoň tie fotky! Sú perfektné!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja chodim pravidelne, a mal by byt teraz aj na Jakubovom namesti, len este neviem termin :-) neviem sa vsak dockat, milujem tu atmosferu, nevadi mi ani tlacenica a naopak, tesi sa stale rozrastajuca sa ponuka... Urcite treba ist

      Odstrániť
  3. to sú skvelé fotografické postrehy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. fakt dobre nafotené! a máš úplne pravdu každá sme zachytili iný uhol, veľmi sa mi páčia tie portréty a to spiace dieťa no krása :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tentokrat som si pozicala fotka od dcery a zamerala sa na tych uzasnych ludi :) to dieta, to bolo take stastie kratkeho okamihu ...

      Odstrániť
  5. :( Hádam raz sa tam dostanem aj ja. Ja by som vedela poskytnúť domov mnohým knižkám :) Úžasný článok, pekné fotografie.

    OdpovedaťOdstrániť